Cautare

7518 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.20 secunde)
Persoanele fizice si firmele ale caror activitati afecteaza mediul sau pericliteaza viata, sanatatea ori integritatea corporala a unei persoane risca pedepse cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau vor plati amenzi, daca nu iau masuri pentru a preveni si repara daunele produse.
65/2006 (privind unele masuri de sprijin financiar care se acorda producatorilor agricoli pentru înfiintarea culturilor din toamna anului 2006) avem 265 de debitori, persoane fizice si juridice“, a spus Veronica Cocosila.
65/2006 (privind unele masuri de sprijin financiar care se acorda producatorilor agricoli pentru înfiintarea culturilor din toamna anului 2006) avem 265 de debitori, persoane fizice si juridice“, a spus Veronica Cocosila.
Anul trecut, au fost inregistrate aproape 30.000 de persoane cu venituri de peste 2.000 de euro. ... De la 1 ianuarie 2008 se va aplica TVA de 19% pe tranzactiile imobiliare dintre persoane juridice, domeniu in care anul acesta se aplica principiul taxarii inverse.
Potrivit HG, prestatorii de servicii sunt persoane fizice si juridice care detin tractoare, masini si utilaje agricole si autovehicule speciale pentru transportul de combustibil, desemnate in scris de beneficiar si imputernicite de primar pentru a ridica adeverintele.
Restul de 46,75% din capitalul social al firmei era detinut de alti actionari persoane fizice. ... Potrivit acestei informari, actionariatul societatii oltene era format din Mecanica Rotes SA (28,15%), Celule Electrice SA (14,94%), persoane juridice (40,93%) si persoane fizice (16%).
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta au precizat ca asocierile fara personalitate juridica, constituite intre persoane fizice sau intre persoane fizice si persoane juridice romane cu statut de microintreprindere, trebuie sa depuna "Declaratia anuala de venit pentru asocierile fara personalitate juridica" (formularul 204) pana la data de 16 martie 2009.
In urma activitatilor desfasurate, politistii au documentat activitatea infractionala a acestora, stabilindu-se faptul ca, in perioada 2007 - martie 2009, cei enumerati mai sus, prin acte materiale repetate, au indus in eroare numeroase institutii bancare, de credit si persoane juridice care comercializeaza produse electronice si electrocasnice.
Incepand de azi, 2 Decembrie 2009, www.astraonline.ro este adresa la care clientii din Romania, persoane fizice sau juridice, pot incheia online polite de asigurare emise de Astra Asigurari.
Cea mai riscanta categorie a populatiei debitoare o reprezinta 500.000 de persoane, care au cate trei credite.
Datorii mari, incasari mici Persoanele fizice cu profesii liberale se supun aceluiasi regim de executare silita ca si firmele, astfel ca aceia care nu si-au platit la timp impozitele se aleg cu conturile blocate.
construite efectiv de catre persoane private si detinute de persoane private sau dobandite de la stat, prin transfer de proprietate (achizitie, retrocedare etc.). ... Putin peste 96% din Satu Mare se afla in posesia persoanelor fizice.
De acest sprijin pot beneficia producatorii agricoli, crescatori de bovine, persoane fizice, persoane juridice si/sau persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale.
In noul cod, se arata ca persoanele care nu realizeaza venituri si care nu se incadreaza in categoriile de persoane exceptate datoreaza, lunar, CASS. ... Baza de calcul lunara a CASS pentru aceste persoane va fi, ca si acum, salariul minim pe economie.
Studiul a fost realizat pe un esantion de peste 2.000 de persoane. ... Importanta acordata de ambii parteneri frumusetii fizice Sm si Sf:
Sunt din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la acest tip de operatii (estetice) si partea nu tocmai imbucuratoare este ca regasim in acest segment multe persoane de gen feminine, destul de tinere, chiar adolescente, care aplica cu buna stiinta pe corpul lor aceste interventii doar din dorinta nebuna de a fi ...altfel (ma refer la operatiile pur estetice, gen mariri artificiale de sani sau retusari ale fetei de multe ori exagerate, ingrosari de buze, etc.).
Infectia cronica cu virusul hepatitei C (VHC) este o problema majora de sanatate publica la nivel global, estimandu-se ca in prezent peste 70 milioane de persoane sufera de aceasta afectiune. ... - Peste 650.000 de persoane ar fi infectate cu VHC - Cea.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Numarul saracilor din judetul Dolj ne plaseaza printre regiunile cu foarte multe persoane care nu muncesc, nu au nici un fel de venituri si traiesc doar din ajutoare sociale sau alocatiile copiilor. ... Ajutorul se acorda diferentiat fiecarei persoane sau familii.
Cauze multiple Numarul total de someri corespunzator lunii iulie 2008, 7.023 de persoane, a crescut cu 1.514 persoane fata de cel din luna iulie a anului trecut.
google-analytics.com